Η σταφίδα, εκλεκτός καρπός της Ελληνικής γης, μας χαρίζει ένα υψηλής ποιότητας αγνό προϊόν φυσικής γλύκανσης και αρωμάτησηςτων παραδοσιακών εδεσμάτων μας.
Το έτοιμο προϊόν αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Η πείρα και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις καθιέρωσαν το προϊόν αυτό ως απαραίτητο συμπλήρωμα της μεσογειακής δίαιτας και υγιεινής διατροφής. Χρησιμοποιείται στην αρτοποιία ,την ζαχαροπλαστική και την κουλουροποιία ή …στο ψωμί σας.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑΦΙΔΙΝΗΣ
ΣΥΝΘΕΣΗ: 100 % συμπυκνωμένο εκχύλισμα ξηράς σταφίδας
ΦΥΣΙΚΟ/ΧΗΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Σύσταση στερεά έως πολτώδης
Περιεκτικότητα σε ιμβερτοζάχαρο όχι κατώτερη από 70 % κατά βάρος
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 5,5κιλ
Πλαστικά δοχεία με πιστοποιητικό καταλληλότητας .
ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ – ΔΙΑΝΟΜΗΣ: Συνίσταται αποφυγή έκθεσης του προϊόντος σε υψηλές θερμοκρασίες. Σε χαμηλές θερμοκρασίες προκαλείτε στερεοποίηση του προϊόντος. Οι χώροι αποθήκευσης και μεταφοράς πρέπει να είναι καθαροί και να αερίζονται καλά.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: Στις προτεινόμενες συνθήκες ,πάνω από δυο χρόνια .
ΧΡΗΣΗ: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν φυσική γλυκαντική ύλη σε διάφορα είδη τροφίμων (α
Γ & Ν ΚΑΡΛΗΣ Ο.Ε. - 5 ΧΙΛ Π.Ε.Ο ΛΑΡΙΣΑΣ-ΒΟΛΟΥ - ΛΑΡΙΣΑ, Τ.Κ. 41500, +30.2410.571300, ΕΛΛΑΔΑ