Χρήσεις: Οσμώφιλη μαγιά κατάλληλη για την παραγωγή panettone, κρουασάν, τσουρέκια και κάθε είδους γλυκού ψωμιού.
Η ιδιαίτερη σύσταση της την καθιστά ιδανική για επεξεργασία ζυμαριών που έχουν περιεκικότητα σε ζάχαρη μέχρι 25% έως 30%.
Είναι ιδανική σε συνδυασμό με την κρύα τεχνολογία τόσο για ψυχρά όσο και για κατεψυγμένα ζυμάρια.
Δοσολογία: Από 2% έως 3% επί του αλεύρου, σε συνδιασμό με το ποσοστό της ζάχαρης ανά συνταγή. Όσο αυξάνεται το ποσοστό της ζάχαρης τόσο θα πρέπει να αυξάνεται και η δοσολογία της ζύμης.
Χρόνος ζωής: 22 μέρες.
Συσκευασία: X/K10kg (20τεμ x 500gr)
Συνθήκες αποθήκευσης: 2-6ºC.
Προελεύσεως: Ιταλίας.
Γ & Ν ΚΑΡΛΗΣ Ο.Ε. - 5 ΧΙΛ Π.Ε.Ο ΛΑΡΙΣΑΣ-ΒΟΛΟΥ - ΛΑΡΙΣΑ, Τ.Κ. 41500, +30.2410.571300, ΕΛΛΑΔΑ