Real Belgian Chocolate
Σοκολάτα κουβερτούρα λευκή, ιδανική για μορφοποίηση, γεμίσεις και διακοσμήσεις.
Μορφή: Σταγόνες
Συσκευασία: Χ/Κ 10 kg (2 σακ.x 5kg)
Στερεά κακάο: 30%
Βούτυρο κακάο: 30%
Ρευστότητα/Πυκνότητα (1-5): x x
Θερμοκρασία λιωσίματος: 45-50℃
Θερμοκρασία στρωσίματος: 27-28℃
Εφαρμογές: γκανάζ, μους, ξύσμα, γεμίσεις, διακοσμήσεις, αρωματισμός.
Γ & Ν ΚΑΡΛΗΣ Ο.Ε. - 5 ΧΙΛ Π.Ε.Ο ΛΑΡΙΣΑΣ-ΒΟΛΟΥ - ΛΑΡΙΣΑ, Τ.Κ. 41500, +30.2410.571300, ΕΛΛΑΔΑ