Real Belgian Chocolate
Σοκολάτα κουβερτούρα extra bitter, με ιδιαίτερη ρευστότητα στο λιώσιμο, εξειδικευμένη για σοκολατάκια, γεμίσεις και γκανάζ.
Μορφή: Σταγόνες
Συσκευασία: Χ/Κ 10 kg (2 σακ.x 5kg)
Στερεά κακάο: 70%
Βούτυρο κακάο: 35,2%
Ρευστότητα/Πυκνότητα (1-5): x x x
Θερμοκρασία λιωσίματος: 45-50℃
Θερμοκρασία στρωσίματος: 28-31℃
Εφαρμογές: πλάκες, σοκολατάκια, φιγούρες, γκανάζ, μους, γεμίσεις, διακοσμήσεις, αρωματισμός.
Γ & Ν ΚΑΡΛΗΣ Ο.Ε. - 5 ΧΙΛ Π.Ε.Ο ΛΑΡΙΣΑΣ-ΒΟΛΟΥ - ΛΑΡΙΣΑ, Τ.Κ. 41500, +30.2410.571300, ΕΛΛΑΔΑ